top of page
Raadhusgaarden-skanderborg-allerum-b1-10
109 EKSKLUSIVE KVM I HJERTET AF SKANDERBORG

Rådhusgården - Adelgade 44a

Lejebolig i hjertet af Skanderborg - Adelgade 44A, 3. TV. Rådhusgården er Skanderborgs nye, dualistiske liebhaveri. Du har nu muligheden for at leje 109 kvm med kig til søer for 11.500 kr. om måneden + forbrug.

Den 3-værelses lejlighed på 109 kvm ligger på 3. sal og har kig til sø fra begge sider. Med til lejligheden hører en fast parkeringplads hvorfra en elevator fører dig lige til din hoveddør på 3. sal. Den månedlige husleje udgør 11.500 kr. + forbrug og står klar til overtagelse fra d. 1. Juli 2021. Interesseret? - kontakt os her

OM RÅDHUSGÅRDEN: 

Rådhusgården består af en række eksklusive boliger, hvor lyset er et gennemgående tema. Det opleves ikke mindst i den udbredte anvendelse af gennemlys i arkitekturen, hvor lyset får lov til at strømme ind fra flere sider, efterladende et åbent og levende udtryk, som ikke mindst i efterårs- og vintermånederne vil give en fantastisk oplevelse.

Fra mange af boligerne er der en storslået udsigt over søen og Skanderborg by - en udsigt, som helt folder sig ud på de store og innovativt indrettede altaner og terrasser, hvoraf nogle af boligerne har 2 eller sågar 3. På denne vis vil der altid være et sted at finde sol eller læ, alt efter ønske.

Selvom beliggenheden er så central, som det overhovedet er muligt at blive, er der en udbredt ro at finde. Det er næsten naturstridigt, men samtidig er alt det du behøver og ønsker i dagligdagen inden for kort gå-afstand.
Således kan Skanderborgs mange spændende specialbutikker og caféer nås på ganske kort tid. Det samme gælder for et væld af dagligvarebutikker med delikatesser, slagter, bager og meget mere. Desuden er her Kulturhuset, som også ligger lige ved, med et bredt udvalg af kulturelle tilbud, biograf m.m.

Endelig er stationen også inden for ca. 20 minutters gang og det er således let og hurtigt at komme ud i landet, f.eks. til Aarhus, hvor du kan være inde midt i centrum på ca. 40 minutter fra du forlader dit hjem!

Bilen parkeres på den eksklusive brugsret (p-plads), som alle boligerne har, og på blot et par minutter er du på E45 og har også på denne måde let ved at pendle.

Rådhusgården er et unikt byggeri med en uforlignelig placering, hvor den absolut bedste kombination af stilhed, udsigt og central placering er innovativt forenet med byggeri i absolut højeste klasse.

Raadhusgaarden-skanderborg-oversigt-2-10
salgsplan-bolig-36-top.jpg

Har den eksklusive lejebolig din interesse så kontakt os her:

Billeder er visualisering af lejlighedstypen. Lejligheden er ikke møbleret ved overtagelse. 

bottom of page